Home

Handgemaakte spreekstokken.

Onderdeel van de spreekstok De Ziener

Een spreekstok of talking stick is een oud Indiaanse gebruik, dat mensen in staat stelt hun mening en gevoelens volledig te uiten, zonder dat anderen de spreker in de rede vallen of kleineren. Het zorgt er ook voor dat er goed geluisterd wordt.

Omdat het gebruik van een spreekstok zo helend en verbindend is, wordt de spreekstok ook bij ons westerlingen gebruikt. Bijvoorbeeld in gezinnen, bij bedrijven en tijdens trainingen. Ook kun je de spreekstok gebruiken om de dialoog met jezelf aan te gaan. In teams zorgt de spreekstok ervoor dat de (onbewuste) krachten van ieder lid ingezet worden, waardoor ieder zich er thuis voelt, het team floreert en goede en gedragen beslissingen genomen worden.

Via deze site kun je spreekstokken die ik gemaakt heb, aanschaffen. In de winkel kun je ze bekijken.

Je kunt ook jouw eigen stok laten maken, helemaal op jou of jouw team afgestemd. Wil je jouw eigen spreekstok, neem dan contact met me op via deze e-maillink of de contactpagina.

Natuurlijke sieraden en Beelden 

Graag laat ik me inspireren door de natuur en natuurlijke materialen als hout, leer en steen. Naast spreekstokken maak ik ook houten sieraden en beelden van allerlei materiaal. Op mijn andere site annemarieleebeek.nl kun je deze producten vinden. En in de winkel op deze site kun je Detail van een kettingze bekijken.

 

Veel plezier.

Annemarie